Галерия

Интериорът на индийски ресторант Кохинор е внимателно подбран и аранжиран с традиционни индийски елементи, за да Ви осигури една приятна и романтична атмосфера за обяд или вечеря, за вашият празник или бизнес среща. Ние обръщаме внимание на всеки един детайл в ресторанта, за да гарантираме приятно прекараните мигове в индийски ресторант Кохинор.

За вашето удобство, сме разделили галерията ни със снимки тематично. Очакваме ви и на място в ресторанта, за да можете да се насладите на невероятната магия на индийската кухня!

Галерия индийска хранаГалерия индийска кухня
В галерия индийска кухня, можете да разгледате, някои от предлаганите от индийски ресторант Кохинор автентични индийски ястия, като пиле тика масала, пиле тандури, индийският хляб - нан, домашно приготвените ни десерти, като индийският сладолед кулфи и гаджарка халва.
Галерия ресторант - етаж 1Галерия ресторант - етаж 1
Индийски ресторант Кохинор е разположен на два етажа. В тази галерия можете да разгледате първият етаж, който разполага с около 30 места. При по-големи резервации е възможно, в зависимост от вашите нужди да се реаранжират местата по удобен за Вас начин. На първият етаж е разположен и барът, обслужващ ресторанта. Първият етаж предлага по-задушевна и уютна обстановка подходяща за по-малки резервации - от 2 до 6 човека.
Галерия ресторант - етаж 2Галерия ресторант - етаж 2На вторият етаж на индийски ресторант Кохинор е разположен основният салон с капацитет около 50 места. Вторият етаж е по-просторен и подходящ за компании от 4, 6, 10 или повече души. При желание от страна на клиентите за по-големи мероприятия местата, могат да бъдат реаранжирани в удобна за Вас конфигурация. На вторият етаж на ресторанта е на разположение и малък балкон, който можете да използвате ако сте пушач.