индийски ресторант Кохинор

Заповядайте в най-големия индийски ресторант в България, където можете да опитате разнообразни екзотични ястия от далечна Индия

индийски ресторант Кохинор

При нас можете да се отпуснете и да се насладите на приятната атмосфера и кухня, съчетани с перфектно обслужване

индийски ресторант Кохинор

Автентично приготвените ястия и екзотични подправки, както и специалната ни селекция от вина ще задоволят и най-претенциозният вкус

индийски ресторант Кохинор

Уютна обстановка, предразполагаща както за бизнес срещи, така и за събирания с приятели, а защо не и романтична среща?

индийски ресторант Кохинор, София

Индийски ресторант Кохинор работи нормално с клиенти при стриктно спазване на санитарно-хигиенните изисквания и отстояние и брой клиенти на маса. Можете да изберете, желаните от вас ястия от нашето меню и да ги поръчате на телефон 088 2532541. Не забравяйте да проверите и какви промоции предлагаме в момента!


Бяхме впечатление от индийската кухня. Наситеният с цветове свят на индийската храна е скрит зад четирите стени на индийски ресторант Кохинор. Менюто, което е достъпно и на техния сайт има огромно разнообразие от индийски ястия и когато го посетите за първи път си мислите, че можете да опитате поне четири различни ястия - само от любопитство, но всъщност дори само едно е достатъчно да ви нахрани. Високо препоръчвам на хора, които имат неспирно желание да изследват различни светове.

Александра Атанасова

Бях в София, докато пътувах из Европа. Харесвам азиатската храна и видях реклама в картата на града. Мястото е много хубаво и чисто и храната е божествена - най-добрата индийска храна, която някога съм опитвал и то без да преувеличавам и то след като съм посетил над 50 държави и винаги опитвам и индийска храна. Преди си мислех, че най-добрите къри ястия са в Брадфорд във Великобритания, докато не опитах храната в този ресторант. Сега вече знам, че най-добрата индийска храна е в Кохинор и го препоръчвам на всички. Персонала е много усмихнат и ако посетя пак София знам къде да хапна страхотна индийска храна. С най-добри пожелания за ресторанта.

nomad4838

Имах удоволствието да посетя този страхотен ресторант с няколко мои приятели в София. Мога да кажа само добри неща за това място, защото обслужването беше добро, а храната - още по-добра! Когато отидохме имаха специален ден и дори ни подариха безплатен десерт! 5 от 5 и определено го препоръчвам на всички приятели!

Amin Damiani96

Индийски ресторант Кохонор е абсолютно бижу в София. Храната е автентична, висококачествена индийска храна, приготвена с внимание и пресни съставки. Терасата е чудесно място за вечеря, заобиколена от много зеленина и свещи и обслужването тук е несравнимо. Благодаря ти Александър! За двата месеца, които прекарахме в България, вероятно ядохме тук повече от всеки друг ресторант. В допълнение ресторанта има фантастична селекция от висококачествени и на добра цена български и чуждестранни вина и бири, които се допълват перфектно с храната. Тук определено е мястото, ако вечеряте в София. Изключително!

Ryan G

Посещавал съм ресторанта много пъти и дойде време и за моето мнение. Според мен, това е със сигурност най-доброто място за къри в София. Обслужването е изключително любезно и приятелско, дори когато са много натоварени. Ще ви препоръчат какво да хапнете и дори ще ви препоръчат да не поръчвате твърде много. Менюто е доста голямо - има всичките любими ястия, както и няколко нови, които да опитате. Порциите са големи - порция ориз вероятно е достатъчна за 2 човека. Храната е добре приготвена и много вкусна. Опитвали сме много ястия - от корма до виндалу, но моето любимо е пиле мадрас. Предлагат също бира Лондон прайд и Кобра в бутилки, както и останалите обичайни заподозрени.

Simon B

Ресторанта ви приканва с неговия далекоизточен аромат на подправки от улицата. Като вегетарианка, направо се влюбих в ориза басмати със зеленчуци, леко пикантния сос "масала" и типичния хляб - нан. Силно препоръчвам това място, където изтока среща балканската култура. Опс, почти забравих за интересната бира и нейният сладко-горчив вкус (много близък до вкуса на крафт бирите).

Пламена В

Свържете се с нас